به گزارش خبرنگار مهر، امیر داییصراف شامگاه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن همایشهای فرهنگیان کاشمر برگزار شد، اظهار کرد: در شهرستان جهت هزار و ۱۸۰ نفر متقاضی مسکن قرعه کشی برای تأمین زمین اقدامات مورد نیاز انجام شده است.
۳۰ واحد مسکن ملی با ۳۵ درصد پیشرفت در حال ساخت است
فرماندار کاشمر گفت: هم اکنون ۳۰ واحد مسکن ملی با ۳۵ درصد پیشرفت در حال ساخت است و همچنین ۴۲ واحد دیگر مربوط به ۱۲۶ متقاضی نیز توسط اعضا در حال ساخت است که از پیشرفت ۲۵ درصدی برخوردار است.
وی ادامه داد: زمین مورد نیاز ۷۱۰ واحد مسکن در قالب دو واحدی مهیا شده است و پروانه ساخت این واحدها در شهرداری صادر که پس از اقدامات آماده سازی توسط شهرداری عملیات ساختمان سازی توسط خود مردم انجام خواهد گرفت.
داییصراف با اشاره به اینکه هم اکنون تسهیلات مسکن از ۳۰۰ میلیون تومان به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است، تصریح کرد: این تسهیلات برای دهک یک و دو با بازپرداخت ۲۰ ساله و کارمزد دو درصد خواهد بود.
فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه در حوزه تخلفات در ساخت و ساز با هیچکس تعارف نداریم گفت: کسانی که بی منطق و خارج از ضوابط اقدام به ساخت ساختمان در کاربریهای مختلف انجام دهند تخریب این گونه ساختمانها قطعی است.
کاشمر رتبه سوم تولید انگور آبی خراسان رضوی را دارد
وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ برنامه اقتصادی شهرستان بر پایه تکمیل زنجیره ارزش تولیدات استراتژیک منطقه دیده شده است عنوان کرد: کاشمر با تولید ۶۳ هزار و ۳۸۰ تن انگور رتبه سوم تولید انگور آبی استان را دارد.
داییصراف با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد قالیبافان شهرستان به صورت خانگی و باقی به صورت کارگاهی فعالیت دارند، افزود: جهت گردشگری روستایی که به عنوان یکی از فعالیتهای پویای اقتصادی عصر حاضر است بر همین اساس پنج واحد بومگردی در شهرستان راهاندازی شده است.
فرماندار کاشمر با بیان اینکه بین گیاهان صنعتی شهرستان، پنبه از موقعیت ویژهای برخوردار است و کاشمر از دیرباز دارای مرکز تحقیقات پنبه استان و دارای کارخانه لینترگیری بذر پنبه بوده است گفت: این گیاه نهتنها با تولید الیاف در صدر مهمترین گیاهان لیفی جای گرفته بلکه از نظر غذایی بسیار حائز اهمیت بوده و در بازارهای جهانی جزو پنج دانه روغنی محسوب میشود.
بیشترین حجم صادرات زعفران به صورت فله است
وی خاطرنشان کرد: هرچند زعفران محصولی مهم در صادرات و سبد دارایی کشور است اما به دلیل ضعف موجود در سیستم کشاورزی، بستهبندی، بازاریابی و تبلیغات در بخش صادرات بیشترین حجم صادرات زعفران به صورت فله است که همین موضوع سبب از دست رفتن سهم قابل توجه ارزش افزوده این محصول برای کشاورزان و صادر کنندگان کشور شده است.
داییصراف افزود: شهرستان کاشمر با ۹۰ واحد تولید قارچ و ایجاد زنجیره تولید این محصول میتواند در ایجاد اشتغال سهم بسزایی داشته باشد.
فرماندار کاشمر زنجیره تولید گیاهان دارویی و زنجیره تولید گوشت را از دیگر زنجیرههای شهرستان عنوان کرد و در خصوص منطقه ویژه اقتصادی کاشمر اضافه کرد: قانون ایجاد منطقه ویژه اقتصادی کاشمر در سال ۱۳۸۹ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که تاکنون علیرغم اعلام آمادگی تعدادی از شرکتها به عنوان سازمان مسئول، راهاندازی منطقه ویژه به نتیجه نرسیده است.
فاز یک شهرک صنعتی کاشمر تکمیل شده است
وی با بیان اینکه فاز یک شهرک صنعتی کاشمر با مساحت ۱۰۱ هکتار با ۱۱۱ قرارداد تکمیل شده و صنایع جدید برای استقرار با مشکل مواجه هستند، تصریح کرد: با راهاندازی فاز ۲ شهرک صنعتی به مساحت ۹۵ هکتار قسمت اعظم مشکلات واحدهای جدید مرتفع میشود.
داییصراف تسهیلات پرداختی توسط بانکهای شهرستان در ۹ ماه اول سال ۱۴۰۱ را ۱۷ هزار میلیارد ریال، تسهیلات ازدواج پرداختی سه هزار میلیارد ریال و تسهیلات فرزندآوری را ۹۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۶ سال ۱۴۰۱ جمعاً ۱۷۵ میلیارد تومان بود که ۱۰۰ درصد آن توسط کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد برکت و سایر دستگاهها به بانکها معرفی و تاکنون ۷۵ درصد آن پرداخت شده است.
فرماندار کاشمر گفت: پارسال تعهد اشتغال شهرستان سه هزار و ۱۴۳ نفر بود که با ثبت سه هزار و ۴۴۹ نفر در سامانه ملی رصد اشتغال کشور ۱۰۹.۵ درصد تحقق یافت.
وی با بیان اینکه سه واحد راکد دامداری و یک واحد راکد شنشوئی با پرداخت تسهیلات فعال شدند گفت: صدور ۳۴ فقره مجوز تأسیس واحد صنعتی، ۱۸ واحد گلخانهای، ۲۴ فقره مشاغل خانگی، یک واحد دانشبنیان و ۸۹۶ پروانه کسب از دیگر اقدامات سال ۱۴۰۱ در بخش صنعت، معدن و تجارت بوده است.
نظر شما